Головна » 2018 » Липень » 1 » Випуск - 2018 року
12:53
Випуск - 2018 року

29 червня 2018 року в Снігурівському професійному ліцеї відбулося свято розлуки і світлої надії – Випускний вечір. Ось вже 74 роки випускає ліцей з-під крила в доросле життя своїх пташенят. В цьому році дипломи кваліфікованого робітника отримують 155 учнів ліцею.

В своїй промові директор ліцею Сергій Борисович Дмитрусенко привітав випускників зі святом, подякував викладачам та майстрам в/н за те, що завдяки їх наполегливій праці та педагогічному таланту кожен з випускників отримав неоціненний життєвий та професійний досвід, побажав батькам, нехай успіхи дітей стануть їм нагородою за любов, турботу та терпіння.

З напутніми словами до випускників звернулася голова профспілкового комітету ліцею Хом`якова В.В., вручила цінні подарунки найкращим педагогічним працівникам ліцею за підсумками 2017-2018 н.р.  - Бондар Л.О. та Скрябіній Н.М. та учням - учасникам обласних олімпіад та конкурсів професійної майстерності Карлюці Олександру та Ярковому Івану. (330 група "Маляр. Штукатур").

Гордістю ліцею є цьогорічні відмінники навчання, учні, які отримують диплом з відзнакою:

Яценко Анна, Влощинський Микола, Михайліченко Володимир– 306 група "Кухар" (майстер в/н Бондар Л.О., класний керівник Хом`якова В.В.)

Савсюк Вікторія – 308 група "Оператор комп`ютерного набору; Обліковець" (майстер в/н Шаповалова Н.В., класний керівник Кривобородова А.М.)

Кащук Олександра – 14 група «Обліковець з реєстрації бухгалтерських даних (майстер в/н Кондратенко А.В.)

Бондаренко Андрій – 13 група "Маляр. Штукатур" (майстер в/н Шекавчук О.О.)

Це ті випускники, які своєю наполегливою працею довели, що вони серед випускників найкращі.

І як можна не згадати зараз різні виховні заходи, які проводилися в ліцеї; тематичні виховні години, ліцейські свята, конкурси, спортивні змагання, в яких активну участь приймали випускники: Остапчук Оксана, Шулякова Аліна, Андрійчук Валерій, Мельник Артур, Батир Євген, Фальченко Олександра, Хлиста Аня, Силкін Руслан, Кім Дар`я, Марусяк Світлана.

Дуже турботливо і щиро теплі напутні слова сказала випускникам класний керівник Оліхова Л.В.

Зі словами вдячності та низьким укліном звернулися до батьків та педагогів від імені випускників  Савсюк Вікторія, Кім Дар`я, Марусяк Світлана, Перевєрзєва Дар`я, Бондар Анастасія, побажали їм міцного здоров`я та творчих звершень.

Сьогодні наш ліцей нагадує осіннє дерево, від якого відірвалися листочки. Нехай же доля не розкидає вас у безмежному вихорі життя.

Хай щасливим для вас буде шлях самостійного життя, хай завжди поряд будуть вірні друзі та мудрі наставники! Щасливої та щедрої долі у житті вам, дорогі випускники!

Переглядів: 1152 | Додав: Admin | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
avatar